Web Analytics Made Easy - Statcounter

حیدری مقدم گفت: امیدواریم با وحدت میان حوزه و دانشگاه شاهد انفکاک دیوار ساختگی که میان علم و دین ایجاد شده است باشیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان در همدان؛ «رشید حیدری مقدم»، امروز (سه شنبه ۲۶ آذر )  در مراسم نکوداشت وحدت حوزه و دانشگاه و گرامیداشت شهادت آیت الله دکتر مفتح گفت: با توجه به صحبت‌ها و هماهنگی‌های انجام شده با مدیریت حوزه علمیه استان؛ مقرر گردید تا همزمان با سالروز شهادت آیت‌الله مفتح؛ مراسم گرامیداشت این شهید حوزه و دانشگاه یک سال در حوزه و یک سال در دانشگاه برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود:برگزاری مراسم نکوداشت وحدت حوزه و دانشگاه و توجه به همگرایی که یکی از اهداف مهم و نشانه ای از تفکر والای شهید مفتح بود می‌تواند در وحدت میان این دو مجموعه علمی و به طور خاص در استان همدان که زادگاه ایشان است پررنگ تر نشان داده شود.

وی با بیان اینکه امیدواریم برگزاری این مراسم در وحدت میان حوزه و دانشگاه اثرات بیشتری داشته باشد گفت: وحدت میان حوزه و دانشگاه از برکات خون شهدا و به طور ویژه تفکر و خون پاک آیت الله مفتح است.

حیدری مقدم با بیان اینکه باید ادامه دهنده راه شهدا باشیم ابراز کرد: امیدواریم با وحدت میان حوزه و دانشگاه شاهد انفکاک دیوار ساختگی که میان علم و دین ایجاد شده است باشیم.

«محمد مهدی مفتح»، نیز در این مراسم گفت: این مراسم برای بزرگداشت یک خدمت گزار حوزه و دانشگاه برگزار می شود.

نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی افزود: دکتر مفتح زاده این شهر بود که مقدمات طلبگی را در مدرسه ایت الله آخوند همدان گذراند و در سن 15 سالگی جهت ادامه تحصیل راهی قم شد.

وی با اشاره به اینکه دکتر مفتح مدرس بزرگ حوزه و دانشگاه بود ادامه داد:ایشان در سن 51 سالگی در صحن دانشگاه به شهادت رسیدند و هرساله مراسمی برای بزرگداشت این شهید والا قدر در کشور و استان همدان که زادگاه ایشان است برگزار می‌شود.

مفتح ابراز کرد: وحدت حوزه و دانشگاه شاید یکی از مهمترین آرمان‌های انقلاب و امام خمینی(ره)قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بود که با تربیت شهدا و عالمان برجسته ای همچون شهید بهشتی، مطهری و مفتح در تحقق این مهم گام برداشت.

وی ادامه داد: شهید مفتح در نهایت در صحن دانشگاه به مقام رفیع شهادت نایل شد و عمامه ایشان که سمبل وحدت حوزه و دانشگاه بود در دانشگاه به خون اغشته شد، اگر دو مجموعه حوزه و دانشگاه با یکدیگر وحدت داشته باشند اهداف کشور و به تبع استان به خوبی اجرایی می‌شود.

فرزند شهید مفتح با بیان اینکه امام(ره) به جد پیگیر وحدت حوزه و دانشگاه و شهید مفتح دنبال تحقق این مهم بود ابراز کرد: نحوه چگونگی وحدت میان این دو مجموعه علمی باید بررسی شده و مورد تحقیق قرار گیرد.

مفتح افزود: امیدواریم با حضور دکتر نمکی در پست وزارت بهداشت و شورای انقلاب فرهنگی به عنوان فردی با سبقه فرهنگی بالا هدف والای امام(ره) که همان وحودت حوزه و دانشگاه بود به خوبی محقق شود.

نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی گفت: وحدت حوزه و دانشگاه آنقدر در انقلب مهم و بزرگ است که روز شهادت آیت الله مفتح به عنوان وحدت این دو مجموعه علمی نامگذاری شده است.

مفتح ادامه داد: وحدت حوزه و دانشگاه به عنوان یکی از مهمترین اهداف نقلاب باید همواره برای نسل‌های آینده باقی بماند تا آنها نیز پیگیر این مهم باشند و برگزاری این جلسات که در زنده نگاه داشتن آرمان‌های انقلاب و وحدتی که میان این دو باید حاصل شود باید استمرار داشته باشد.

پایان پیام/580

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد مسجد طرح ملی فهما اردبیل خبرگزاری شبستان استان بوشهر رویداد ملی فهما کتاب شهید مفتح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۳۷۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی

به گزارش خبرگزاری مهر، سجاد میرزاخانی مسؤول امور بین‌الملل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای به‌عنوان مهمان ویژه در کنفرانس علمی «توسعه ورزش‌های الکترونیک دانشگاه سینرجی روسیه»، به معرفی ظرفیت‌های صنعت بازی ایران پرداخت.

میرزاخانی مقدم که به‌صورت آنلاین در این کنفرانس شرکت می‌کرد در سخنانی به معرفی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای به‌عنوان تنها متولی صنعت بازی در ایران پرداخت و برگزاری دوره‌های بازی‌سازی و برگزاری جشنواره بازی‌های جدی را از زمینه‌های شکل‌گیری همکاری‌های مشترک میان بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و دانشگاه سینرجی روسیه دانست.

وی نظام رده‌بندی سنی بازی‌های رایانه‌ای ایران (اسرا) را یکی از ۷ نظام رده‌بندی سنی دنیا و تنهاترین آنها در میان کشورهای اسلامی دانست و در ادامه گزارشی از روند شکل‌گیری و توسعه همکاری میان بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و سازمان توسعه بازی‌های رایانه‌ای روسیه در حوزه‌های پژوهشی، آموزشی، سرمایه‌گذاری، نشر بازی‌های ایرانی در روسیه و نشر بازی‌های روسی در ایران ارائه داد.

نماینده بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با اشاره به برگزار شدن جلسات حضوری و وبیناری میان دو مجموعه در سال گذشته و شکل‌گیری روابط علمی، پژوهشی و تجاری بین شرکت‌های ایرانی و روسی، از طراحی پروژه‌ها و رویدادهای علمی و تجاری مشترک در سال جاری خبر داد.

وی با اشاره به لزوم حمایت دستگاه‌های حاکمیتی مختلف از بازی سازان و ناشران گفت: ایران با وجود ۳۴ میلیون بازیکن، جمعیت جوان و میزان بسیار بالای کاربران اینترنت کشوری دارای ویژگی‌های جذاب برای سرمایه‌گذاران بین‌المللی حوزه بازی‌های رایانه‌ای است.

مقدم، در جریان برگزاری این کنفرانس نیز به پرسش‌های مطرح شده در خصوص آمارهای مربوط به بازار بازی‌های رایانه‌ای ایران و فعالیت‌های بین‌المللی شرکت‌های ایرانی و حمایت حاکمیت از آنها پاسخ دادند.

در پایان مقدم با قدردانی از میخائیل پیمنوف مدیر بین‌الملل دانشگاه سینرجی روسیه، نسبت به تحکیم روابط علمی و پژوهشی میان اساتید و دانشجویان این صنعت در دو کشور ابراز امیدواری کرد.

کد خبر 6092094 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • ماجرای تلخ حبس طاقت‌فرسا زن زباله‌گـرد در میان دیوارهای ساختمان متروک | تصاویر
  • دستگاه‌های مسوول در بندر شهید رجایی باید به وحدت رویه برسند
  • برای رفع مشکلات نیازمند اتحاد و وحدت میان دستگاه‌های مختلف هستیم
  • آمادگی کامل نیروگاه شهید مفتح برای تولید انرژی در پیک تابستان
  • شبکه‌های اجتماعی یا ماشین‌های معتادساز
  • (ویدیو) نجات زنی گرفتار میان دیوار بعد از چهار روز
  • مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه بررسی شد
  • بررسی مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه در مرز‌های شمال استان آذربایجان غربی 
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی