Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا متین روز شنبه در نشست اعضای کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استانداری همدان افزود: حجم کالای قاچاق در این استان زیاد نیست و با شرکت‌های باربری و تخلیه بار برای تحویل نگرفتن و جابجا نکردن کالای قاچاق هماهنگی صورت گرفته است.

وی یادآوری کرد: از دی ماه سال گذشته کُد گذاری بر روی لوازم خانگی مطرح شد که چهار گروه بازرگانان حقیقی و حقوقی به‌هنگام واردات و تولید کنندگان حقیقی و حقوقی ملزم به ثبت شناسه کالا شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان اضافه کرد: هر چند شناسه دار کردن لوازم خانگی از اواخر سال گذشته مطرح شده بود اما اجرای آن به اول تیرماه سالجاری موکول شد.

متین اظهار داشت: بخش زیادی از لوازم خانگی معادل ۵۰ درصد مصرفی قاچاق است و بخشی نیز از مبادی گمرکی وارد کشور می شود.

وی ادامه داد: شمار فروشندگان و نمایندگی های فروش لوازم خانگی در همدان زیاد نیست بلکه تنها چند فرد شاخص و تولید کنندگان معتبر این کالاها را از نمایندگی های رسمی دریافت و در فروشگاه خود عرضه می‌کنند.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان خاطر نشان کرد: همزمان با شیوع کرونا و مسدود شدن مرزهای کشور، تولید کنندگان همدان با مشکل ورود «کمپرسور» مواجه شدند اما هم اینک کمپرسور مورد نیاز تامین شده است.

متین ادامه داد: هم اینک شناسه گذاری کالا و نظارت بر این فرایند به بازرسان صنعت، معدن و تجارت ابلاغ شده و تمامی موارد درخواست در مبادی و خروجی قابل رصد، بررسی و پیگیری هستند همچنین شناسه دار کردن کالا به تمامی نمایندگی های واردات کالا، اتاق اصناف، فروشگاه ها اعلام شده است.

دبیر ستاد قاچاق کالا و ارز استانداری همدان نیز گفت: میزان کشفیات کالای قاچاق از ۵۴ میلیارد تومان در سه ماهه سال گذشته به  ۶۴ میلیارد تومان در فصل بهار امسال رسیده است.

حبیب مومیوند مهمترین آثار قاچاق لوازم خانگی را از بین رفتن ۸۰ هزار فرصت شغلی و کاهش توان تولید داخل به علت ناتوانی برای رقابت با کالای قاچاق دانست و افزود: هر ساله ۲.۳ میلیارد دلار لوازم خانگی در کشور قاچاق می شود که  ۱۸ درصد مجموع قاچاق را شامل شده است.

وی اظهار داشت: خرید کالای قاچاق موجب از بین رفتن فرصت های شغلی می شود بنابراین باید برای انتقال این مفهوم از توان روحانیان، جامعه رسانه ای، نخبگان و تریبون داران استفاده کرد.

دبیر ستاد قاچاق کالا و ارز استانداری همدان با بیان اینکه طرح مقابله با قاچاق لوازم خانگی مبتنی بر شناسه کالا از یکم تیر آغاز شده است اضافه کرد: هفت نوع از کالاهای تولید داخل کشور و کالاهای وارداتی باید همگی دارای شناسه باشند.

مومیوند ادامه داد: خریداران کالا می توانند با ارسال کد درج شده بر روی کالا به سامانه پیش بینی شده از اصالت و هویت کالا مطلع شده و کالای قاچاق را از غیرقاچاق تشخیص دهند.

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت لوازم خانگی همدان کالای قاچاق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت لوازم خانگی همدان کالای قاچاق وزارت صنعت معدن و تجارت لوازم خانگی همدان کالای قاچاق معدن و تجارت کالای قاچاق لوازم خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۳۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف محموله لوازم خانگی قاچاق در مراغه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی سرهنگ فارسی گفت: در راستای اجرای طرح تشدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز ماموران نیروی انتظامی مراغه در حین گشت زنی و کنترل خودرو‌های عبوری به یک دستگاه کامیون باری فوتون مشکوک و آن را متوقف کردند.

وی ادامه داد: ماموران در بازرسی از خودروی مذکور تعداد ۷۵ دستگاه انواع لوازم خانگی خارجی قاچاق که فاقد هرگونه مدارک مثبته گمرکی بود را کشف و در این رابطه یک نفر دستگیر و با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شد.

 فرمانده انتظامی شهرستان مراغه با اشاره به اینکه کارشناسان امر ارزش تقریبی این محموله را یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برآورد کردند با تاکید بر برخورد قاطع پلیس با عوامل قاچاق از شهروندان خواست موارد مشکوک را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام و هرگونه انتقاد و پیشنهاد و تقدیر از عملکرد پلیس را با سامانه ۱۹۷ در میان بگذارند.

دیگر خبرها

  • انبار احتکار لوازم خانگی در محمودآباد لو رفت
  • کشف ۳۰ میلیارد لوازم خانگی قاچاق در کرمان 
  • کشف ۳۰ میلیارد لوازم خانگی قاچاق در کرمان
  • ۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟
  • کالامارکت چیست؟ مارکت پلیس فروش اقساطی کالای دیجیتال و لوازم خانگی
  • قاچاقچیان، پنهان در نقاب کسب و کار‌های اینترنتی/کالای قاچاق چگونه در سایت‌ها فروخته می‌شوند؟
  • کشف ۲ محموله کالای قاچاق ۱۸۰ میلیاردی در تهران
  • ۵۰ میلیارد ریال لوازم خانگی در شمال تهران توقیف شد
  • راه‌های تشخیص کالای تقلبی از اصلی در بازار لوازم یدکی خودرو | علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟
  • کشف محموله لوازم خانگی قاچاق در مراغه